Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 Täältä löydät koirien tiedot! Koirilla on omat häkkinsä tallin edustalla :)!

 

Nimi: Vipsu

Ikä: 6v

Sukupuoli: Uros

Rotu: ei tietoa

Hoitaja: ?

 

Vipsu on innokas pikkukoira, jolla riittää tarmoa! Se lähtee mielellään lenkille mukaan ja vetää taluttimesta. Vipsu tykkää nuuhkia paikkoja,ja se pitää herkuista ja rapsutuksista. Sen mielestä on hauskaa leikkiä muiden koirien  kanssa. Vipsun lempilelu on pallo, jonka sisälle laitetaan herkkuja! Vipsu rakastaa agilityä, se on sille sopivan vauhdikasta! Vipsu osaa myös temppuja, mutta aina se ei jaksa keskittyä... Uros osaa temput istu, anna tassu, maahan ja paikka.

Vipsu sopii innokkaalle koiranhoitajalle, joka tykää vauhdista!

Nimi: Hocke

Ikä: 7½ vuotta

Sukupuoli: uros

Rotu: Husky

Hoitaja: ?

Hocke on voimakas tallikoira, johon voi aina luottaa! Olitpa sitten metsässä tai tallipihalla, Hocke on heti valppaana kun kuulee, haistaa, tuntee tai näkee jotain epäilyttävää. On epäilemättä ihanaa työntää kädet paksuun, lämpimään turkkiin kun pelottaa! Hocke ei juurikaan perusta agilitystä, mutta se kulkee uskollisena ja mielellään vierellä lenkkeillä. Se tykkää juosta metsässä!Hocke kuitenkin osaa pari temppua, istu, anna tassu, maahan,seuraa ja paikka.

Hocke sopii hoitokoiraksi sille, joka tahtoo ystävällisen ja turvallisen koiran hoidokikseen :)

 

Nimi: Eppu

Ikä: 7v

Sukupuoli: uros

Rotu: Kultainennoutaja

Hoitaja: Rekku

Eppu on riehakas koira! Se on iso ja innokas. Se ryntäilee metsälenkeillä, ja saatat joskus päätyä pusikkoon sen perässä... Eppu kuitenkin osaa rauhoittua, että toisinaan se kuitenkin vain lönkyttelee vieressäsi tyytyväisenä. Se haluaisi nuuhkia kaikenlaista, mutta sille pitää vain olla tiukka. Sitten se hiljentää tahtiaan. Myös se auttaa, kun se saa juosta hetken. Eppu ei pidä kaupungeista tai autoista, joten sitä kannattaa ulkoiluttaa vain metsissä. Uros rakastaa uimista!Se on erikoistunut temppuihin!  Eppu osaa temput istu, anna tassu, maahan, nouda, kieri, tanssi ja paikka.

 

Koirien kuvat: Pixabay, AK, Ransu.kuvat.fi

 

 

Bannerin kuvat © AK

©2019 Pihlajamäen talli - suntuubi.com