Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tänne kuuluu mainosket ja kisakutsut!

Muistathan, että en useinkaan vastaa mainos- tai kisakutsuihin, mutta saatan käydä katsomassa tai osallistumassa siltikin :D

HUOM: EI RUMAA KÄYTÖSTÄ!

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Fauni
Kotisivut: http://https://ankkavallan.weebly.com//

31.05.2020 22:44
Haukahdus!
Olet tervetullut Ankkavallan virtuaaliseen kenneliin, josta löydät pääasiassa paimennuskoiria. Kennel ottaa vastaan hoitajia koirilleen mieluusti. Tulethan tutustumaan myös kennelimme muihin eläimiin, äläkä unohda käydä jättämässä tassunjälkeäsi vieraskirjaamme!

https://ankkavallan.weebly.com/

Nimi: Tiia ja Viivi
Kotisivut: http://vrthelmipuro.weebly.com/tapahtumat.html/

21.05.2020 13:43
Moikka!
Helmipurossa järjestetään 12-14.6.20 villit kenttäkisat, joissa on vielä runsaasti paikkoja jäljellä!
Kilpailuissa on kaksi luokkaa, joissa on molemmissa kolme osakoetta: koulu- este- ja kenttäkoe.
Tervetuloa mukaan!

Tässä linkki kutsuun: https://vrthelmipuro.weebly.com/tapahtumat.html

Nimi: Pöllö
Kotisivut: http://vadelmalaakso.suntuubi.com/?cat=26/

26.04.2019 14:09
Vadelmalaakson talli uudistuu ja sen myötä tallin hevoskatras kokee myös uudistuksen. Monta erilaista hevosta ja ponia on siis myynnissä, pääset tutustumaan niihin yllä olevasta linkistä! :) Vapaamuotoisia ostotarjouksia voi jättää tallipostiin.

Ystävällisin terveisin Vadelmalaakson omistaja, Pöllö <3

Nimi: Hertta
Kotisivut: http://vrtmansikkametsa.suntuubi.com/?cat=132

19.12.2018 18:23
Tervetuloa Mansikkametsän estevalmennukseen torstaina 27.12!

Nimi: Veera Naavantörmä
Kotisivut: http://virtuaaliarkku.suntuubi.com/

18.11.2018 12:11
Tervetuloa Keski-Suomeen, Puuppolan läheisyyteen! Naavantörmän ponitalli on tässä viimeisen kuukauden hiljalleen availlut oviaan ja nyt ovet ovat vihdoin auki kaikille kävijöille! Pientä lämminhenkistä ponitallia asuttavat tallin omistajatar Veera miehensä Patrikin, sekä isänsä Pekan kanssa, unohtamatta tietenkään pihapiirin rakkaita kotieläimiä. Meillä kaikki ei ole ihan vimpanpäälle, mutta tarvitseeko aina ollakkaan? Naavantörmään otetaan avosylin vastaan kaiken näköisiä kauraturpia yksityispaikkoja täydentämään ja pyrimme järjestämään kaikkea kivaa ajankulua muille virtuaalitahevostelijoille aina kun ehdimme. Oman mielipiteensä voi ilmaista vapaasti kaikesta mikä miellyttää/mikä ei Naavantörmän tallipostissa ja pyydän, että etsitte käsiinne ne kaikki pienimmätkin virheet joita olen epähuomiossani/tietämättömyyttäni sivuille jättänyt ;)

Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: H VRL-14527
Kotisivut: http://hvirtuaali.wixsite.com/langelmaki

06.08.2018 02:45
Etsitko itsellesi piirrettyä hoitohevosta tai yksityisellesi tallipaikkaa?

Längelmäen ratsastuskoulu on piirretty virtuaalitalli, joka sijaitsee Nuorgamin pikkukylässä, lähellä Norjan rajaa.

Tallia ympäröivät kallioiset, kumpuilevat laidunmaat, arktiset tundrat, havumetsät, laajat tunturikoivikot sekä puurajan yläpuolelle kohoavat lumihuippuiset tunturit, joiden välissä kiemurtelee lukuisia jokia sekä puroja.

Tilat ovat modernit ja valoisat. Koneellisesti ilmastoidusta tallirakennuksesta löytyvät tilat ja karsinapaikat 21 hevoselle ja ponille. Ratsastusta varten löytyy hyväpohjainen kenttä, monipuolisia maastoja sekä lämpöeristetty maneesi katsomoineen ja kahvioineen.

Tarjoamme kävijöillemme laadukasta ratsastuksenopetusta, eritasoisia hoitohevosia, karsinapaikkoja yksityisille sekä viihtyisät puitteet mielekkääseen harrastamiseen.

Ratsastuskoulun päätoiminta keskittyy ratsastuskoulutoimintaan, joten suuressa osassa pyörivät ratsastustunnit. Tämän lisäksi järjestetään myös paljon erilaisia tapahtumia, kilpailuita, leirejä sekä vaelluksia, jotka ovat avoinna myös ulkopuolisille.

Tervetuloa!

http://hvirtuaali.wixsite.com/lan gelmaki
http://langelmaki.proboards.com/

Nimi: Heidi Merrilä
Kotisivut: http://megasim.eu/talli/

24.07.2018 10:19
Merrin Talli on uusi monipuolinen piirretty ratsastuskoulu. Tarjolla on niin hoitohevosia, tunteja kuin yksityispaikkojakin. Toimintamme pyritään pitämään innovatiivisena ja tallille onkin tulossa elokuussa uusi tapa hoitaa ja pitää huolta hoitohevosesta tai omasta hevosesta. Hevosille voi kerätä ominaisuuspisteitä ja aktiivisesta toimimisesta saa myös rahaksi muuttuvia pisteitä, joilla voi osallistua toimintaan tai jatkossa shoppailla tallin omassa tallikaupassa.

Tervetuloa tutustumaan tallin toimintaan!
Elokuussa Merrin Tallilla myös matalan tason estekilpailut: https://megasim.eu/talli/tapahtuma/avajaisestekilpailut

Nimi: Kanerva
Kotisivut: http://virtuaalitallijakalametsa.weebly.com/

09.07.2018 13:01
Hei! Olet sydämellisesti tervetullut virtuaalitalli Jäkälämetsään!
Meillä on hoito- ja tuntitoimintaa, ja tavoitteenamme on lämmin talliyhteisö ja rakastetut hevoset. Kymmenpäinen hevoslauma odottaa hoitajia. Viedään eteenpäin Jäkälämetsän tarinaa ja kasvatetaan paikan luonnetta yhdessä!
Etsimme myös aktiivisia yhteistyötalleja. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!
Olet aina tervetullut, 
Kanerva ja tallipoppoo.

Nimi: Edmee
Kotisivut: http://goti.suntuubi.com/?cat=1

07.07.2018 22:34
Delsin on pienehkö yksityistalli, jossa panostamme erityisesti hoitajiin ja yksityisiin. Valmennuksia järjestämme tallin ulkopuolisille satunnaisesti, hoitajille ja yksityisille n. kerran kaksi kuussa.

Meillä myös useita hevosia myynnissä vanhan toiminnan päätyttyä. > http://goti.suntuubi.com/?cat=38

Tervetuloa tutustumaan! :)

Nimi: Yada
Kotisivut: http://sinisimpukka.suntuubi.com/

25.06.2018 22:06
Tervetuloa Sinisimpukkaan avajaiskilpailuihin 7.7.2018!

Esteratsastuskilpailuista löytyy monia luokkia ja mukava porukka. Maneesin kahviosta voi ostaa tuoretta pullaa ja limonadia, jos nälkä yllättää.
Kilpailuihin voit osallistua menemällä Toiminta -> Kisakirja -> Lomakkeen täyttö ja sieltä löytyy paljon infoa kilpailuihin liittyen.

Tervetuloa!

Yst. terv. Sinisimpukan väki

Nimi: Tyyne
Kotisivut: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/

20.06.2018 01:55
Keijukummussa olisi vihdoin vapaana yksäripaikkoja sekä muutama omaa hoitajaa etsivä hevonen. Tervetuloa tutustumaan aktiiviseen ratsastuskouluumme, ja ehkäpä liittymään erittäin lämminhenkiseen ja tiiviiseen talliporukkaamme! :)

Nimi: Ellu
Kotisivut: http://pihlajarven.suntuubi.com/

19.06.2018 12:18
Tervetuloa tutustumaan talliimme!

Nimi: Ronja
Kotisivut: http://kingston.virtuaalitalli.fi/

04.06.2018 23:47
Kingston on saatu avattua ja nyt kannattaa olla kuulolla! Kaikki kesäkuun aikana liittyneet hoitajat saavat valita minkä tahansa tuotteen tallikaupasta ilmaiseksi tai saavat aloitusrahaa 150v€. Nyt kannattaa etsiä itselleen hoitohevonen kesäksi ja vielä mahdollisimman pian, sillä avajaiskilpailut järjestetään 15.6.2018 ja ilmoittautuminen on nyt auki.

Kesäisin terveisin, Ronja Attwood

Nimi: Avra P.
Kotisivut: http://vrtpohjoistuuli.suntuubi.com/?cat=80

03.06.2018 15:14
Hellou ja hyvää kesäkuuta!

Pohjiksessa koitti taas kilpailuiden aika ;) Tervetuloa osallistumaan juhannusriehaan 23.06.2018! Tällä kertaa pääsemme testaamaan Pohjiksen uudistunutta maastoesterataa viidessä eri luokassa. Sekä kilpailijoille että katsojille buffet ja grillipiste avoinna, sekä rutkasti Lapin upeita maisemia ihasteltavana!

Nähdäänpä Pohjiksessa!

- Avra

Nimi: Rävdala Ridklubb
Kotisivut: http://ravdala.suntuubi.com

31.05.2018 14:04
Uusi ratsastuskoulu avataan!

Tervetuloa osallistumaan koulu- ja esteratsastuskisoihin Rävdala Ridklubbille Ruotsin saaristomaisemiin. http://ravdala.suntuubi.com/fi/Ridklubb/Avajaiskisat%202.-3.6.%21/

R äddis on varsin perinteikäs ratsastuskoulu ripauksella vanhan kartanomiljöön aavemaisia tarinoita, tallinväen suhdekiehkuroita ja omintakeisen kylän seikkailuja.

-> Hevosillemme otetaan hoitajat ja järjestämme hauskoja ratsastustunteja kaiken ikäisille - ja tasoisille.
-> Me tarjoamme myös majoituspalvelut kartanomaisemissa - varaa talliporukallesi kesän ikimuistoisin reissu!

Tervetuloa nauttimaan ihanasta hevoskesästä,

<3 RR

Nimi: Avra P.
Kotisivut: http://vrtpohjoistuuli.suntuubi.com/

30.05.2018 19:06
Haluatko viettää unelmiesi hevoselämää? Etsitkö hoitohevoseksi ihanan pyöreää maastokaveria vai uljasta ja sähäkkää kisaratsua? Vai onko rakas kauramoposi vailla tallipaikkaa? Vilkaise sitten tammikuussa 2018 perustetun Pohjiksen sivuja ja tutustu tarkemmin!

Pohjoistuulen tila, eli tutummin Pohjis, sijaitsee Äkäslompolossa, Virtuaali-Suomen Lapissa. Talliamme ympäröivät kauniit tunturimaisemat sekä vaarallisen viettelevät laaksot. Pohjiksessa voit valmentautua niin esteillä kuin koulussakin tai nautiskella hevos- ja ihmisystävien kanssa kauniista maastoreiteistä ympäri järven tai ylle tunturin.
Tallillamme järjestetään aktiivisesti myös tapahtumia, tällä hetkellä eniten kilpailuita. Kesän aikana luvassa on mm. ratsastusleirejä, valmennusviikonloppuja, lisää kisoja, sekä ihan vain nautiskelua!
Tule siis tutustumaan ja liity Pohjiksen upeaan jengiin <3

Nähdään Pohjiksessa!

- Avra Pohjanheimo, tallin omistaja

Nimi: Ronja
Kotisivut: http://kingston.virtuaalitalli.fi/

22.05.2018 19:11
Olette lämpimästi tervetulleita tutustumaan uuteen ratsastuskouluun. Kingston alkaa pikkuhiljaa olla hoitajia varten valmis, joten mitä jos sinäkin ottaisit itsellesi hoitohevosen ja viettäisit unohtumattoman kesän?

Nimi: Ylva
Kotisivut: http://khalifa.suntuubi.com/

21.05.2018 19:25
Tule tutustumaan juuri ovensa avanneeseen virtuaaliseen harrastetalli Haurantuulen tilaan! Jokainen hevosemme etsii omaa hoitajaansa, ja myöskin muutamalle omalle kullannupulle on tallilla tilaa.
Tule tutustumaan ja tutkimaan!

- Ylva

Nimi: Larissa VRL-14702
Kotisivut: http://pihatie.suntuubi.com/?cat=10/

20.05.2018 15:00
Pihatiessä aloitetaan kesän vietto kilpaillen!
Peräkkäisinä päivinä kesäkuun alussa meillä on mahdollista kisata villejä esteluokkia ja VRL:n alaisia koululuokkia. Esteluokkia löytyy 80-130 cm väliltä, koululuokkia HeC-VaA. Kutsut löytyvät viestissä olevan osoitteen takaa löytyvän sivun alalaidasta. Tervetuloa mukaan!

-Larissa VRL-14702

PS: Etsimme yhteistyökumppaneita ;)

Nimi: Lucia
Kotisivut: http://sivallus.suntuubi.com/

19.05.2018 11:49
Ilmaa halkoo äänekäs jyrinä ja multapaakkuja alkaa ropista katosta.
"Se sortuu!" kuuluu hätäinen ulvaisu jyrinän vain voimistuessa. Käpälät rummuttavat tunnelin lattiaa, jokaisen taistellessa hengestään.

Tervetuloa tutustumaan Sivallukseen! Vauhdikas Soturi Kissat - aiheinen tarinaroolipeli tarjoaa liittyneille jännitystä, rakkautta sekä petoksia. Mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Sen päätät sinä, rakas ystäväni. Se on sinun käpälissäsi.

>> Lucia

Nimi: Angelika
Kotisivut: http://www.vrtspirit.suntuubi.com/

17.05.2018 08:13
Hevosia, kavereita ja hauskanpitoa. Sitä saat virtuaalitalli Spiritistä. Tervetuloa Spiritin avajaiskilpailuihin!

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com/fi/eteinen/

16.05.2018 19:09
"Huh hellettä", Sisla puuskahtaan ja asettelee viimeistä puomia pystyesteelle. Sysälässä järjestetään tämän kesän ensimmäiset estekisat 02.06.2018 ja kaiken täytyy olla täysin tip top, jotta päivä sujuisi kaikkien osalta mukavasti.
Piinavasti porottava aurinko uhkaa tehdä kilpailijoiden olot tukalaksi, mutta onneksi kisapaikan buffetista saa raikasta sitruunalimpparia :D
Olette tervetulleita viettämään tämän kesäisen päivän Sysälään :)
http://sysala.suntuubi.com/fi/toiminta/alkukesankisat/

Nimi: Angelika
Kotisivut: http://vrtspirit.suntuubi.com/

09.04.2018 08:26
Hei! Etsitkö paikkaa jossa voisit monipuolisesti ratsastaa sekä koulua, että esteitä? Meidän tallillamme voi tehdä sitä ja paljon muutakin! Voi hoitaa hoitoheppaansa, ratsastella, kilpailla ja osallistua opettaville kursseille!
Ystävällisin terveisin, Angelika

Nimi: Darcy
Kotisivut: http://tulipuro.suntuubi.com/?cat=421

03.03.2018 14:42
Tervetuloa kisaamaan hevosopisto Tulipuroon maaliskuun lopulla! Lajeina este- ja kouluratsastus.

Nimi: Iitu
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com

19.02.2018 23:07
On kulunut 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta. Ihmiset ovat hylänneet Prypjatin kaupungin ja sen lähimetsät. Mutta aavekaupunki metsineen ei ole asumaton. Ihmisten lemmikit, ja suuren kaupungin kujilla kulkeneet kulkukoirat ja -kissat ovat vielä täällä.

Selviytyminen oli jokaisen mielessä, joten kissat ja koirat päättivät yhdistää voimansa ja taitonsa. Syntyi klaani ja lauma, jotka yhdessä muodostivat Yhteisön. Kuri, säännöt ja rauha vallitsevat, mutta kuinka kauan? Kyteekö Yhteisön sisimmässä kapina vallassa olevia tai jopa koko Yhteisöä kohtaan?

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen reipastahtinen roolipeli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa.

Bannerin kuvat © AK

©2020 Pihlajamäen talli - suntuubi.com