Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Missä Pihlajamäki sijaitsee?

Pihlajamäki sijaitsee sankkojen metsien keskellä. Maasto on hyvin monipuolista, täältä löytyy aavoja niittyjä, tiheitä kuusikkoja, mäntyjen välissä risteileviä polkuja sekä pieni ja kaunis lampi joka sopii loistavasti hevosten uittamiseen.

 

Talli

Talli sijaitsee tarhojen vieressä. Se on tummanruskea, ja ikkunanpielet ja ovet ovat valkeat. Katto on musta. Talli on siis aika iso, koska hevosia on aika paljon.

Kun avaa pääoven, käytävän molemmin puolin on lukuisia, tilavia karsinoita. Yksityishevoset majailevat tallin taimmaisissa karsinoissa.  Karsinoiden ovet ovat liukuovet. Joka karsinan ovessa on loimiteline ja pari koukkua. Siinä on myös nimikyltti, jossa lukee hevosen kokonimi, kutsumanimi, sukupuoli, rotu, syntymäaika, vanhemmat ja mahdollisen hoitajan nimi. Yksityisten hevosten nimikylteissä lukee myös " YKSITYINEN" ja omistajan nimi.  Karsinoiden pohjalla on kuivikkeina sahanpurua.

Käytävän päässä, yksityishevosten boksien jälkeen tulee tallin vessat, tallihuone ja satulahuone. Satulahuoneesta löytyy siis satulat,suitset,suojat, harjapakit ja kaikki muut hevosten varusteet ja hoitojutut. Tallihuoneessa on kaikkien tallin yksäriomistajien ja hoitajien omat kaapit. Siellä on myös mukavan pehmeä sohva, nojatuoleja, pitkä penkki, pelikortit muutama lyhyt lautapeli, hevoskirjahylly, jääkaappi ja pieni keittiönurkkaus ja pöytä tuoleineen. Satulahuoneen vieressä on ovi lantalaan ja lantalan oven vieressä ovat kottikärryt, talikot ym.

 

Tarhat, maneesi ja kenttä

 

Hevoset tarhataan yksittäin tai pareittain. Tarhat ovat hiekkapohjaisia, ja niissä on hyvin tilaa juoksennella. Tarhat on aidattu valkoisella puuaidalla.

 

Maneesi on avara ja valoisa. Esteet ovat maneesin pikkuvarastossa. Siellä voi ratsastaa koiranilmallakin. Hoitajat ja yksärien omistajat saavat iikuttaa hoitsujaan ja hevosiaan maneesissa vapaasti silloin, kun siellä ei ole ratsastustunteja menossa. Muistathan katsahtaa satulahuoneen ovessa olevasta tuntilistasta, ettei maneesi ole liikutuksesi aikana varattu ratsastustunneille? MUista myös ilmoittaa tulostasi kun avaat maneesin oven (:

 

Ratsastustunnit pidetään kesällä, keväällä ja alkysyksystä kentällä joka sijaitsee koivujen katveessa.

 

 

Kuvat: AK

 

 

 

Bannerin kuvat © AK

©2019 Pihlajamäen talli - suntuubi.com