Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täältä löytyy tallin henkiläkuntaa!

Johanna Kumpula " Jossu"

Jossu on 30-vuotias kiharapää, jonka vanhahkosta ulkonäöstä poiketen on hyvin nuorekas tallinpitäjä ja ratsastuksenopettaja. Jossu huolehtii heppojen hyvinvoinnista ja ratsastuksen opetuksesta. Jossu on aina valmis auttamaan muita tallilaisia ja on avoin kaikelle ja kaikille.

 

 

 

 

 

 

 Teemu  Kumpula 

Teemu on 35-vuotias ahkera eläinlääkäri, joka on Jossun kansa naimisissa. Hän myös hoitaa muita hommia, esimerkiksi korjaa aitoja, kunnostaa estekalustoa ja tilaa rehut hevosille. Teemun löytää yleensä toimistostaan kirjoittamassa muistiinpanoja tai tutkimasssa hevosten kuntoa.

 

 

  Heli Aavaharju

Heli on Pihlajamäen toinen tallityöntekijä, ja hän on 24-vuotias, mukava ja rento. Helin vastuulla on aamutallit joka päivä ja iltatalli kahdesti viikossa sekä lannanluonti joka toinen päivä.

 

   Taru Bottas

Taru on 16-vuotias naisenalku, joka hankki työtä Pihlajamäestä, koska tahtoi kerätä rahaa omaan hevoseen. Hän on tallityöntekijä, ja hänellä on tehtävänään nuoren ikänsä takia hieman vähemmän töitä kuin Helillä. Hän hoitaa iltatallin viitenä iltana ja  luo lannat joka toinen päivä. 

 

 

 

 Kuvat: Pixabay

 

Bannerin kuvat © AK